Αρχική σελίδα > Ιστορία - Ελληνική Ιστορία - ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ 1974 ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2019

Ελληνική Ιστορία

Συγγραφέας: ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,

Eκδόσεις : ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ημ. Έκδοσης:06/2019

Τιμή : 53,00 € (Με ΦΠΑ: 6,00%)

Διαθεσιμότητα : Προ-παραγγελία

προσθήκη στο καλάθι

Περιγραφή:

 Θα κυκλοφορήσει 20 Ιουνίου  2019.

Λόγω  περιορισμένου αριθμού της έκδοσης είναι δεκτές προ-παραγγελίες.

 Το βιβλίο αυτό είναι η 7η και τελική συλλεκτική έκδοση του 2019. Είναι 1700 σελίδες και περιέχει 700 νέες σελίδες από τις προηγούμενες εκδόσεις με 3.000 και πλέον φωτογραφίες, με 1.500 και πλέον μαρτυρίες πολεμιστών της 1ης γραμμής για την ΕΛΔΥΚ, την Πράσινη Γραμμή και την Εθνοφρουρά. Είναι ο αληθινός πολεμικός φάκελος της Κύπρου του 1974. Ο συγγραφέας Αθανάσιος Χρυσάφης, πολεμιστής της ΕΛΔΥΚ, σ΄αυτή την έκδοση ενσωμάτωσε 500 περίπου σελίδες για την ιστορία της Πράσινης Γραμμής, του 211 Τάγματος Πεζικού και άλλων επικουρικών δυνάμεων που μαζί με την ΕΛΔΥΚ κράτησαν ελεύθερη τη Λευκωσία στον 2ο ΑΤΤΙΛΑ.

Το ρεπορτάζ για την Πράσινη Γραμμή και οι μαρτυρίες αυτές είναι έργο του τραυματία Κώστα Μεταξά, πολεμιστή του 1ου Λόχου του 211 Τ.Π. και σημερινό Πρόεδρο του Συνδέσμου «ΜΑΧΗΤΕΣ του 1ου Λόχου του 211 Τ.Π. 1974».

Το βιβλίο αυτό και οι μαρτυρίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και βάζει μια μόνιμη τάξη από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα του πολέμου στα αληθινά γεγονότα και χτυπάει αλύπητα την παραχάραξη της ιστορίας του 1974, που έγινε και γίνεται εσκεμμένα από τους προδότες αρχιπραξικοπηματίες των  Αθηνών, των σημερινών συνοδοιπόρων τους και τα φερέφωνά τους σε διάφορους εκδοτικούς οίκους, που έφεραν τους Τούρκους εγκληματίες πολέμου στην Κύπρο, αφήνοντας ανοιχτές τις κερκόπορτες να εισβάλουν, να καταστρέψουν, να σκοτώσουν, να βιάσουν και να διχοτομήσουν την Κύπρο.

ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ! ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Οι γνωστοί αρχιπραξικοπηματίες και αρχιπροδότες ήταν κρυμμένοι στα υπόγεια της ντροπής της Μαλούντας καθ΄όλη τη διάρκεια του πολέμου και οι μικροί αξιωματικοί και στρατιώτες στην πρώτη γραμμή.

Το βιβλίο διατίθεται μόνο κατόπιν παραγγελίας γιατί έχει τυπωθεί σε πολύ λίγα συλλεκτικά αντίτυπα.

Ο συγγραφέας και εκδότης

 

Αθανάσιος Γρηγορίου Χρυσάφης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

ΕΛΔΥΚάριος Πολεμιστής 1974

 

 «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;

 

Ο Καζαντζάκης απαντάει: “Δεν έχει σημασία. Πολέμα!”».

Σελίδες: 1700
ISBN: 9786188269118

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ